om en ven

En ven er skabt af designer Anette Krag og bliver syet i Danmark

Baggrund

En ven startede som et kunstprojekt i 2020. Med afsæt i en drøm udviklede jeg i sommeren 2020, mit første stofmenneske til et kunstprojekt. Den fik alt for lange ben og var ikke perfekt. Værket hed: Er der mon også plads til mig? og var en dialog mellem beskuer og værk. Man måtte sidde ved siden af, røre ved og holde i hånden. Det gjorde folk.

Det gav mig inspiration til at fortsætte med at sy stofmennesker.  Efter forespørgsler fra plejepersonale på institutioner og fra plejefamilier i private hjem, kom de første stofmennesker i sommeren 2021 ud i praktik/ test. De blev modtaget som En Ven. Året efter, i sommeren 2021, kom en ven ud i sin første praktik og blev testet på et hjerneskade- og demenscenter

Helmut

Designeren bag en ven

Jeg hedder Anette og er skaberen af en ven og står for alle aktiviteter der vedrører udvikling, produktion, test og kommunikation.

Jeg er uddannet beklædningsdesigner fra Designskolen i Kolding og har efterfølgende været ansat 5 år som fuldtidsdesigner på LEGO.

Med dette fundament har jeg i 18 år arbejdet med koncept og produktudvikling, design og kommunikation for en bred vifte af offentlige og private kunder der udvikler produkter og læring til børn.

 

En Vens formål er at være en ven

Skal vi mødes?

Jeg laver en ven på bestilling og hører gerne hvis du har nogle særlige ønsker eller behov